Hemşirelik Alanında Güçlü Bir Bilgi Merkezi: Koç Üniversitesi HemşirelikYüksek Okulu Kütüphanesi - Güneş, Güssün (Bilgi Dünyası, 2007)
Bu makalede, Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi’nin kuruluşu, koleksiyon yapısı, sunulan hizmetler ve Türkiye’de hemşireliğin profesyonel gelişimi için kurulmuş bir branş kütüphanesi olarak öneminden bahsedilecektir.