İslam Ülkeleri İstatistiksel, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRTCIC) Kütüphanesi - Duran, Z. Canan (Bilgi Dünyası, 2005)
Bu makalede, SESRTCIC Kütüphanesi’nin kuruluşu, gelişimi ve verdiği hizmetler hakkında bilgi verilmektedir.