Bilgi Merkezi Web Sitesi Üzerindeki “Süreli Yayınlar” Butonunun Öyküsü - Gürdal, Gültekin (Bilgi Dünyası, 2002)
Bu makale, yeni kurulan bir üniversitenin Bilgi Merkezi web sitesinde “Süreli Yayınlar” butonunun ne amaçla planlanarak kullanıma açıldığını ve teknik alt yapısının detaylarını anlatmakta ve güncel bir konu olan E- Dergilerin yönetimine, özelde ülkemiz, genelde uluslararası düzeyde yeni bir bakış açısı getirmektedir.