Türk Kütüphaneciler Derneği’nin 60.Yılı: XVI. Dönem / 24 Eylül 1994 – 27 Eylül 1996 (Bazı Çağrışımlarla) - Duman, Hasan (Bilgi Dünyası, 2010)
Türk Kütüphaneciler Derneği XVI. Dönem Genel Kurulunda görev alan Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin (23 Eylül 1994-27 Eylül 1996) çalışmaları özetlenmektedir. Bu süreçte TKD’nin yeniden yapılanması, çalışma gruplarının etkinliğinin artırılması, şubeler, Kültür Bakanlığı ve IFLA ile ilişkilerin geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmalar anlatılmıştır.
Keywords: Türk Kütüphaneciler Derneği; Kütüphanecilik; Türkiye