Hemşirelik Alanında Güçlü Bir Bilgi Merkezi: Koç Üniversitesi HemşirelikYüksek Okulu Kütüphanesi - Güneş, Güssün (Bilgi Dünyası, 2007)
Bu makalede, Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi’nin kuruluşu, koleksiyon yapısı, sunulan hizmetler ve Türkiye’de hemşireliğin profesyonel gelişimi için kurulmuş bir branş kütüphanesi olarak öneminden bahsedilecektir.
Keywords: Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi; Üniversite Kütüphaneleri; Hemşirelik Kütüphaneleri; kütüphane hizmetleri; kütüphane tanıtımı