Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi: Bilgiyi Hayata Dönüştüren Kütüphane - Demircioğlu, Özden (Bilgi Dünyası, 2007)
Bu makalede, Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nin kuruluşu, gelişimi, verdiği hizmetler, derme yapısı, kullanıcı eğitimi ve gelecekteki hedefleri anlatılmaktadır.
Keywords: Gazi Üniversitesi Merkez Kütüphanesi; Üniversite kütüphaneleri; Kütüphane tanıtımı; Kütüphane hizmetleri