İslam Ülkeleri İstatistiksel, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRTCIC) Kütüphanesi - Duran, Z. Canan (Bilgi Dünyası, 2005)
Bu makalede, SESRTCIC Kütüphanesi’nin kuruluşu, gelişimi ve verdiği hizmetler hakkında bilgi verilmektedir.
Keywords: SESRTCIC Kütüphanesi; Araştırma kütüphaneleri; Özel kütüphaneler; Ekonomi kütüphaneleri; Kütüphane tanıtımı; Kütüphane hizmetleri