Elektronik Müzik Kütüphanesi: Selçuk Üniversitesi Örneği - Kılıçaslan, Fatma (Bilgi Dünyası, 2004)
Bu çalışmanın temel amacı, Selçuk Üniversitesi Merkez Kütüphanesinde yürütülmekte olan Elektronik Müzik Kütüphanesi ve müzik koleksiyonuna yönelik açıklayıcı bilgiler vermektir. Ayrıca, elektronik ortamda erişime yönelik çalışmalar hakkında Elektronik Müzik Kütüphanesinin gelişimi ve kullanımındaki deneyimlerin aktarılmasıdır.
Keywords: Elektronik müzik kütüphanesi; Müzik kütüphanesi; Sayısal kütüphane; Elektronik kaynaklar; Sayısallaştırma