Pamukkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi: Gelişimi, Hizmetleri ve Hedefleri - Atmaca, Hasan (Bilgi Dünyası, 2002)
Bu makale, Pamukkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin gelişimi, gelişimi, hizmetleri, görevleri ve bilgi hizmetlerine yönelik olarak belirlenmiş amaç ve hedeflerini kapsamaktadır.
Keywords: Üniversite Kütüphaneleri; Kütüphane Tanıtımı; Kütüphane Hizmetleri; Pamukkale Üniversitesi Merkez Kütüphanesi