İnternet Kaynakları: Tez Çalışması ve Yazımı - Bahşişoğlu, Hatice Kübra (Bilgi Dünyası, 2001)
İnternet üzerinde hemen her konuda bilgi içeren sayfalar ve sitelerin sayısı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Elektronik kaynaklar bilimsel çalışma yapanlara, basılı kaynaklardan elde edilemeyecek yeni olanaklar sunulmakta ve bunun sonucu olarak kütüphanecilere, akademik çalışmalar için bu belgelerin nasıl bulunacağına ve kaynak gösterileceğine ilişkin gelen sorular artmaktadır. İnternet'te tez çalışması ve araştırma yapanların da yararlanabileceği birçok site ve sayfa bulunmaktadır.
Keywords: İnternet kaynakları; Tez çalışması