Bilgi Dünyası Dergisinin Yayımlanmasının İlk Yılındaki Editör Değişikliği Hakkında - Tonta, Yaşar (Bilgi Dünyası, 2021)
Bu editöre mektup “Bilgi Dünyası: Bir Düşünceden Bilimsel Dergiye (1998-2013)” başlıklı makalede (Yıldızeli ve Bahşişoğlu, 2020, doi: 10.15612/BD.2020.582), derginin yayımlandığı ilk yılındaki (2000) editör değişikliği hakkında öne sürülen görüşlere katkıda bulunmak amacıyla kaleme alınmıştır.
Keywords: Bilgi Dünyası; editörlük; Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK)