Bilgi Dünyası Dergisinin İlk Yılındaki Editör Değişikliği Hakkında Bir Açıklama - Yıldızeli, Aytaç; Bahşişoğlu, Hatice Kübra (Bilgi Dünyası, 2021)
Bu editöre mektup “Bilgi Dünyası: Bir Düşünceden Bilimsel Dergiye (1998-2013)” başlıklı makalede (Yıldızeli ve Bahşişoğlu, 2020, doi: 10.15612/BD.2020.582), derginin yayımlandığı ilk yılındaki (2000) editör değişikliğine ilişkin yapılan farklı görüşlere açıklık getirmek üzere yazılmıştır.
Keywords: Bilgi Dünyası; editörlük; Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK)